Please wait while your page is being built

Epsilon Cities

Onze groeicurve

 

Oprichting

Epsilon Cities werd opgericht in 1991. Reeds van bij de start draaide onze kernactiviteit rond ontwikkeling en productie. Onze ingenieurs vertalen mooie designs naar technische tekeningen, die als input dienen voor onze productie. Bovendien zoeken we in onze productie voortdurend naar hoogwaardige productiemethodes, die gebruik maken van de meest innovatieve productie-infrastructuur. Deze combinatie van slimme engineering met geavanceerde productiemethoden, maakt nog steeds deel uit van de ruggengraat van onze onderneming. 

Advertising op het vliegveld van Kopenhagen

Advertising op het vliegveld van Kopenhagen

 

Van sign- en displayoplossingen...

Initieel bedachten en produceerden we vooral sign- en display oplossingen, zoals advertising displays voor de bank- en verzekeringssector. Vanaf 2001 breidden we ons aanbod uit met schuilhuisjes voor de haltes van het openbaar vervoer. Eerst ging het om bushaltes, later richtten we ook tram- en treinhaltes in. Daarbij is er altijd de keuze tussen schuilhuisjes met of zonder advertising displays. Op die manier zijn de schuilhuisjes een logische uitbreiding op onze originele expertise in advertising displays. 

Le Havre, publicitaire tramhalte in opbouw

Le Havre, publicitaire tramhalte in opbouw

...naar totaaloplossingen

Onze klanten vragen niet enkel schuilhuisjes, maar vooral totaaloplossingen voor halte- en straatmeubilair. Hierbij kunnen ook producten horen zoals vuilnisbakken, leunpalen, banken, en, borden om real-time communicatie mee te ondersteunen.

Steeds zijn onze oplossingen naadloos afgestemd op de vereisten van de publieke ruimte dankzij relevante functionaliteit, het juiste design, perfecte aansluiting op de nutsvoorzieningen, en, steeds met aandacht voor duurzaamheid en ecologie. 

Epsilon produceert haar oplossingen volledig in-house met duurzame materialen

Epsilon produceert haar oplossingen volledig in-house met duurzame materialen

Voor een vlotte mobiliteit

Mobiliteit is één van de grote uitdagingen van deze tijd. Voor steden waar veel mensen samenkomen om te wonen, te werken en te winkelen, biedt Epsilon Cities de juiste expertise aan om mobiliteitsstromen te helpen kanaliseren op een intelligente manier.

Informatie over verplaatsingspatronen is het uitgangspunt om mee te denken over halte- en straatoplossingen, die de levenskwaliteit in de stad verbeteren op een duurzame manier. Zo draagt Epsilon Cities bij tot het inrichten van Smart Cities. 

Inrichting Rotterdam Centraal voor ProRail

Inrichting Rotterdam Centraal voor ProRail

Bezoek onze buitentoonzaal of ons productiepark

Epsilon is een productiebedrijf dat alles produceert onder één dak.
Onze lakkerij, productiehal en onze unieke buitentoonzaal tonen bij uitstek waar de kracht van Epsilon Cities ligt.  

Trends Gazelle

 

Sinds 1999 selecteert de redactie van Trends magazine per provincie 200 Trends Gazellen. Trends Gazellen zijn snelgroeiende competitieve bedrijven die een belangrijke bijdrage leveren aan het economische en maatschappelijke landschap van hun regio.

Bij Epsilon Cities zetten we in op duurzame groei. We investeren in moderne apparatuur. Maar het verschil wordt ook gemaakt door onze gedreven medewerkers, die dankzij hun expertise inzake producten, processen en te nemen maatregelen zorgen voor een perfecte uitvoering van ieder project.

 

TOP