Please wait while your page is being built

MRDH

Rotterdam Den Haag, NL

MRDH kiest voor duurzaamheid en kwaliteit

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag gaat voluit voor duurzaamheid in haar openbaar vervoer. Daar hoort ook de infrastructuur bij. Bij de ontwikkeling gaf Epsilon Cities advies. Onze oplossingen dragen zo bij tot de duurzaamheid van de stad.

 

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) wil haar bus- en tramhaltes opnieuw inrichten

We denken mee met de stad en verlenen advies over oplossingen die tegemoetkomen aan alle eisen. Duurzaamheid speelt daarbij steeds een belangrijke rol. Dan gaat het zowel over de duurzaamheid van de producten als over de duurzaamheid van het plaatsings- en onderhoudsproces. Bovendien is er aandacht voor gebruikscomfort en vandalismebestendigheid.

 

 

Gedetailleerd projectmanagement 

In de publieke ruimte van een stedelijke regio zoals MRDH, is gedetailleerd projectmanagement essentieel voor een geslaagde uitvoering. Bij plaatsing, onderhoud en herstelling van het haltemeubilair beperken we overlast door nauwkeurige afstemming met buurtbewoners, reizigers en vervoersmaatschappijen.

 

 

Ontwikkeling van de producten

Onze ingenieurs vertalen de productconcepten naar technische ontwerpen. Deze ontwerpenvormen de basis voor onze productieafdeling. We produceren onze producten volledig zelf en we nemen ook de plaatsing voor onze rekening.

 

TOP